Selecteer een pagina

Volg een workshop mindfulness nabij Den Haag

Wilt u graag het beste uit uzelf halen? Heeft u bepaalde wensen in het leven die u graag wilt realiseren? Kom dan naar mijn 2 daagse workshop mindfulness nabij Den Haag. In onderstaande tekst leest u meer over de inhoud van de workshop. Wenst u direct meer informatie? Neem dan direct contact op door even te bellen.

Over de workshop

De workshop mindfulness bestaat uit twee dagdelen van vier uur. Tussen deze dagdelen in zit altijd twee weken. Gedurende de workshop helpt coach Jennifer Virginia u om bewuster te zijn en te leven. Er worden diverse waardevolle tools aangereikt die u helpen om om te creëren wat u zelf wilt creëren. We gaan er in de workshop namelijk vanuit dat onze gedachten onze wensen grotendeels beïnvloeden.

Tijdens de workshop komen diverse onderdelen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan meditatie, lichaambewustzijnsoefeningen, persoonlijke mantra, de Mir-methode en nog veel meer. Omdat de workshop individueel of in kleine groepen wordt gegeven, is er ruimte voor persoonlijke aandacht en natuurlijk uw eigen inbreng. Hierdoor kunt u het optimale uit de workshop halen.

Schrijf u in!

Heeft u interesse in de 2 daagse workshop mindfulness nabij Den Haag? Neem dan contact op via het contactformulier. U kunt de workshop individueel volgen, maar ook in een groep van maximaal vier personen. U kunt mij ook altijd even bellen, ik sta u graag te woord en kan u meer vertellen over de mogelijkheden en ervaringen van anderen.

Mindfulness Den Haag