Selecteer een pagina

Meditatie begeleiding in Den Haag

Hartelijk welkom op mijn website! Mijn naam is Jennifer Virginia en ik verzorg meditatie begeleiding in Den Haag en omstreken. Deze sessies zijn individueel of in groepsverband. Dit is afhankelijk van uw wensen en hetgeen u wilt bereiken met de meditatie. Zo kunt u bij mij terecht voor een meditatie om de zeven chakra’s te reinigen, maar ook kan ik u helpen om uw emoties beter onder controle te krijgen. Daarnaast kan ik u begeleiden bij een visualisatie. Wilt u bijvoorbeeld een bepaalde gemoedstoestand tot stand brengen, dan help ik u hierbij.

Over mij

Als life coach houd ik me bezig met het helpen van mensen. Mijn missie is dan ook om orde en rust te brengen op elk vlak en/of in elk opzicht. Of het nu gaat om het ordenenen van uzelf, uw woning of uw administratie, ik help u om beter in het leven te kunnen staan. Een belangrijk onderdeel hiervan is de meditatie begeleiding. Dit heeft al veel mensen geholpen om meer rust in hun leven te creëren en hun levensgeluk te vergroten.

De meditatie begeleiding in Den Haag bestaat uit vier onderdelen:

  • Een korte introductie
  • De meditatie- of visualisatie begeleiding
  • Napraten
  • Afsluiting

Zet de eerste stap!

Heeft u behoefte aan meer rust in uw leven? Of wilt u meer levensgeluk ervaren? Zet dan nu die eerste stap en laat mij u helpen. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om kennis te maken. Laat simpelweg uw gegevens achter via het contactformulier, dan bel ik u zo snel mogelijk.