Selecteer een pagina

Magic Truffel Den Haag

Magic truffels geven een psychedelische trip, vergelijkbaar met die van de bekende paddo’s. Magic Truffels zijn ook een bijproduct van paddo’s en bevatten dezelfde werkzame stoffen psilocybine en psilocine. De officiële naam voor de Magic Truffel is Psilocybine Sclerotia en ze staan ook bekend als de ‘Philosopher’s Stone’. Het gebruik van Magic Truffels kan namelijk leiden tot nieuwe inzichten in jezelf of anderen. Hierdoor is de Magic Truffel uitstekend toe te passen als therapeutisch middel.

Wat is het effect van Magic Truffels?

Het effect van de Magic Truffel merk je ongeveer 20 tot 60 minuten na de inname. Je ervaart doorgaans een gevoel van tevredenheid en blijdschap en ervaart kleur en gevoel op een intense manier. Ook kun je lachkicks krijgen en wordt de zintuiglijke waarneming anders, net als bij paddo’s. In totaal duurt de psychedelische reis drie tot zes uur voordat de effecten geleidelijk afnemen. De eerste paar uur zijn het intens. De Psilocybine zorgt bij de meeste mensen voor een kleurrijke ervaring vol met visioenen.

Therapeutisch potentieel Magic Truffel

Onderzoekers hebben ontdekt dat Psilocybine, de werkzame stof in Paddo’s en Magic Truffles, het onderbewustzijn verandert en de hersenen herschikt. Hierdoor kunnen nieuwe verbindingen tussen neuronen worden gemaakt. Dit heeft als gevolg dat er duidelijkheid en perspectief ontstaat in zowel oude als nieuwe gedachten. Momenteel zijn er ook onderzoeken gaande om te bekijken wat de rol van Psilocybine kan zijn bij het tegengaan van bepaalde ziektes, zoals clusterhoofdpijn en depressie. Tijdens de onderzoeken zijn al verbluffende resultaten behaald.

Een prettige trip

De Magic Truffels zorgen voor een geweldige trip, maar vragen om een goede voorbereiding doordat de effecten redelijk heftig kunnen zijn. Zorg er dus voor dat je je veilig voelt en je goed voelt voordat je begint aan de Magic Truffel. Bij MT Lifestyle kun je onder begeleiding een trip ondergaan tijdens de 1 op 1 sessie. Ik bied je een veilige haven om de trip te ondergaan, met de juiste muziek, intentie, aandacht en alertheid. Doordat jij je geborgen, vertrouwd en veilig voelt kun je je openstellen voor een onvergetelijke reis. Ben je benieuwd geworden? Aanmelden en/of meer informatie opvragen kan door je op te geven via het contactformulier. Na aanmelding krijg je een verklaring opgestuurd via e-mail. MT Lifestyle verzorgt niet alleen 1 op 1 sessies met Magic Truffel in Den Haag, maar ook Ayahuasca ceremonies in Nederland.

CBD olie Den Haag