Selecteer een pagina

De life coach uit Den Haag kan u op diverse manieren helpen

U bent op zoek naar een life coach in Den Haag en zodoende bent u terecht gekomen op mijn website. Ik, Jennifer Virginia, beheer diverse disciplines en kan u op diverse manieren helpen om orde en rust in uw leven te creëren. Ik streef er dan ook altijd naar om mensen te helpen bewuster te zijn en te leven, en om de kwaliteit van leven zoveel mogelijk te verbeteren. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Lees dan verder of neem direct contact op.

Bereik innerlijke rust

Als life coach uit Den Haag richt ik mij met name op coaching. Zo bied ik 1 op 1 coaching aan, waarbij ik ondersteuning en begeleiding geef zodat u meer rust en orde zult ervaren. Praktische hulpmiddelen worden gecombineerd met spirituele principes om ons einddoel te bereiken. U kunt hierbij denken aan Ayahuasca ceremonies. Ayahuasca is een drank die al duizenden jaren gebruikt wordt als medicijn voor lichaam en geest en heeft een sterke helende werking. Tijdens de Ayahuasca ceremonie gaan we aan de slag met uw problemen. We maken een innerlijke reis die laat zien wie u werkelijk bent en kunt zijn. Wellicht zijn er problemen uit het verleden die u nog dwars zitten. Deze onbewuste emoties kunnen naar voren komen tijdens de ceremonie. Vervolgens kan ik u helpen om deze emoties te verwerken en los te laten.

Zoals al eerder is aangegeven, beheer ik diverse disciplines. Zo verzorg ik ook meditatiebegeleiding. Dit is een sessie die u individueel kunt boeken, maar ook in groepsverband is dit mogelijk. Wilt u weten hoe ik u kan helpen om wat meer rust en/of levensgeluk te ervaren? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik sta als life coach voor u klaar in Den Haag en omstreken.

Life coach Den Haag