Selecteer een pagina

Hoogsensitief? Ik help u graag om meer rust te creƫren

Bent u een hoogsensitief persoon? Dan kunt u hier in het dagelijks leven vaak tegenaan lopen. Wellicht voelt u zich vaak oververmoeid, heeft u last van stress of kunt u niet goed omgaan met onverwachte (extreme) emoties? Dit is helemaal niet gek, want maar liefst 1 op de vijf personen in hoogsensitief. Jennifer Virginia kan u helpen om te leren om te gaan met uw klachten. Neem dus gerust eens contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Affirmeren is te leren

Life coach Jennifer Virginia legt de nadruk met name op de emotionele oorzaken en gevolgen van hoogsensitiviteit. Zij beheert diverse disciplines en kan u op diverse manieren helpen. Zo kan zij u in een paar uur tijd de fijne kneepjes van affirmeren leren. Een affirmatie helpt om uw geest te zuiveren tegen gedachtes die schadelijk kunnen zijn voor lichaam, ziel en geest. Het zorgt ervoor dat u snel weer rust in uw hoofd krijgt. Dankzij de praktische tips die de coach u toereikt, kunt u op een simpele maar effectieve manier uw hoofd legen.

Ook kunt u bij Jennifer Virginia terecht voor 1 op 1 coaching. Zij helpt u om het beste uit uzelf te halen en biedt begeleiding zodat u meer rust krijgt. U zult al snel merken dat u meer vrede heeft met uzelf zodat u ook meer kunt genieten van het leven.

Heeft u interesse om een coachingstraject aan te gaan? Of wilt u meer weten over mijn disciplines? Schroom dan niet om contact op te nemen.