Selecteer een pagina

Coaching in Den Haag

U bent op zoek naar mogelijkheden om coaching in Den Haag te volgen? Maak dan kennis met coach Jennifer Virginia. Als life coach kan ik u helpen om rust en ruimte te creëren, of het nu gaat om uw woning of om problemen waar u persoonlijk mee kampt. Mijn missie is om kwaliteit van leven te geven aan een ieder die daar behoefte aan heeft.

Individuele coaching

Ik help u graag om bewuster te worden en beter in het leven te staan. Daarom verzorg ik onder andere 1 op 1 coaching in Den Haag. Ik begeleid u om meer rust te krijgen en kan u helpen om meer vrede te krijgen. Tijdens de coaching worden praktische hulpmiddelen en spirituele principes gecombineerd. Hiermee kunnen we al grote veranderingen bereiken in een relatief korte tijd.

Schakel negatieve gedachten uit

Een ander onderdeel waarbij ik u kan helpen is affirmeren. Een affirmatie is een gedachte die u kan helpen om de geest te zuiveren tegen gedachtes die schadelijk kunnen zijn voor lichaam, ziel en geest. Het is een simpele maar zeer effectieve manier om uw gedachten te ordenen en meer rust in uw hoofd te krijgen. Wanneer we dit op de wetenschappelijke manier bekijken is het eigenlijk een soort herprogrammering van uw systeem. Alle cellen in uw lichaam reageren op uw gedachten. Door de negatieve gedachten uit uw systeem te verbannen, kunt u leren om meer rust te krijgen.

Wenst u meer informatie over de coaching in Den Haag? Of wilt u direct contact opnemen om vrijblijvend kennis te maken? Laat dan uw contactgegevens achter via het contactformulier.