Selecteer een pagina

Teacherplant in Den Haag: ervaar het zelf!

Heeft u interesse in een Teacherplant ceremonie in Den Haag? Dan kunt u bij life coach Jennifer Virginia terecht. Op de website vindt u meer informatie over haar missie en wat zij voor u kan betekenen. In onderstaande tekst wordt verder ingegaan op Teacherplant.

Een innerlijke reis

Teacherplant is de verzamelnaam voor een groep plantenbrouwsels. Dit medicijn uit Zuid-Amerika helpt u om een reis te maken in uw ziel. We maken een innerlijke reis die laat zien wie u werkelijk bent en kunt zijn. Wellicht zijn er problemen uit het verleden die u nog dwars zitten. Tijdens de Teacherplant ceremonie in Den Haag kunnen we ons onder andere richten op het verwerken van trauma’s. Ook eventuele verstopte emoties kunnen aan bod komen. Ik help u graag om deze te verwerken en uiteindelijk los te laten.

Een wetenschappelijke verklaring voor de werking van Teacherplant is dat het een stofje bevat (DTM), deze stof wordt aangemaakt door de hersenen wanneer we iets extreems meemaken, zoals een bijna-dood-ervaring of wanneer een dierbare is overleden.

Een waardevolle ervaring voor de rest van uw leven

Ik kan u vertellen dat een Teacherplant ceremonie bij mij in Den Haag echt een waardevolle ervaring is, maar ik nodig u graag uit om het zelf mee te maken. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Ik bel u dan om een vrijblijvende afspraak te maken. Natuurlijk heeft u dan ook de gelegenheid om uw vragen te stellen, ik sta u graag te woord en kan u meer vertellen over mijn ervaringen.